Hi...sya first mom. Nk tnya normal ke baby kuat berak. Baby sya nk msok 1 bln.

3 Các câu trả lời

normal sis..lagi2 klau ad kuning..dy nk buang kuning dulu..sy pun bru je sebulan 5 hari..lpas susu je msty berak..skrg x dk kuning ok da..2 3 kali shari je berak..

9mo trước

Baru ni sy ade checkup baby, n then sy ada la tanya nurse tu mcm mana nak tau baby tu sesuai ke tak dgn susu fm tu. Sebab baby sy campur susu, n baby sy jenis berak 2-3hari sekali je. Nurse tu kata kalau asal minum je berak means susu tu tak sesuai dgn baby. Sy pun taktau sgt, tu based on ape yg nurse tu bagitau sy la

normal sis untuk bby yang bf sbb susu kita baby mudah hadam. kalau risau ke apa, boleh tengok jenis najis baby. maksudnya dari segi tekstur ataupun warnanya

normal. baby saya masa newborn tiap kali menyusu je berak