Baby 6 bulan mcm mna nk hilang kan batuk...baby batuk tapi tak ada kahak.

2 Các câu trả lời

Saya ade fllow dr amalina dkt ig, die sllu share psl mkn baby, tp hritu die ade share cara nk kuatkn imuniti bdn baby,klu baby ade slsema or batuk, die suh mandikan dgn air suam, ltk epsom salt, baking soda, lemon, mandikan n rendamkan anak dlm air then lps tu xpyh bilas, tp klu saya bilas skitla sbb ade sabun2 melekat dkt badan, alhamdulillah saya buat jgkla cara tu skrg, nmpkla krg slsema anak, so bila malam blh la die tdo, cuma saya kerap jgk bersihkan hidung die dgn spray, cbela awk buat, mana tahu mujarab

9mo trước

https://www.instagram.com/reel/CztKqb5xFSN/?igsh=OWt6Y3pvaThobWtv Cbe tgk link saya share ni, btw sume tu ltk 1 sudu, lemon tu ptongla slice2

buat tepuk2 pd belakang n rusuk kanan kiri bby..boleh cari video...tepuk tapak tangan melengkung