Saya sudah 20 minggu. Adakah kerap sakit pinggang dan kerap kencing tu perkata normal bagi ibu hamil

1 Trả lời

Yes normal.Saya pun 20 week juga,Pinggang dan kelengkang dan tulang area vagina pun sakit,Tapi waktu malam jer siang tak kuat sakitnya.Kalau malam berjalan tu payah sikit,sebab area tulang vagina tu ngilu.Kencing tu memang tak payah cakaplah memang kerap ke toilet.

12mo trước

Sabarlah wahai ibu mengandung.Demi baby yg di kandung tetap kuat semangat dan boleh lawan sakit tu semua🥰🥰🤭