Assalamualaikum mumy2 , Nak tanya Normal kah kalau tiada alahan langsung , kandungan dah masuk 7mggu

8 Các câu trả lời

normal je. mcm kawan sy pregnant memang xada mual pun. tp suami dia punya muka jadi hitam teruk. kesan bini dia pregnant.

Saya pun tiada. Sebab saya memang Jaga timing makan, makan tepat waktunya . Saya serik mabuk dah masa anak pertama.

Sama lah. Saya dah 7 minggu tapi macam tak pregnant. Tak ada apa apa alahan langsunh

normal, sbb sekarang pun sy mcm sis juga takde pape alahan,

samaaaaaa . lansung tak rasa mual .

saya ada tp kurang. risau jgk

sama dengan saya..

Normal