hi. Boleh ke makan durian nak buat raso2? Prgnt 24weeks (5month) lately ni mmg tringin sgt durian😢

7 Các câu trả lời

sy baru je makan..dua kali dah mkn durian..satu hari tu sy mkn dua ulas..smlm sy makan 3 ulas..dh musim durian dh ni..sdp nye😋

Sy pregnant 22weeks, alhamdulillah sebiji juga sy bedal 😅 tp kalau ada kencing manis kena jaga2 risau gula naik mendadak sis

Boleh je awak jngn banyak seulas 2 takpa bagi hilang teringin pastu minum air masak banyak sbb durian panas

Saya makan dan dah terlebih makan sampai berat naik banyak. Skrg dah stop makan sebab risau isu berat badan.

Kita pun bru mkn td 2 ulas buat ghasoo2 org ckp😂😂

boleh.

boleh