Saya last period 10/10.. 21/10 +ve upt.. 5/11 - ve upt.. Ada yg kata chemical pregnancy.. Betul ke?

3 Các câu trả lời

Saya 9/10 last period. Bulan ni sepatutnya 3/11 period, tapi dah lewat 9hari. Haritu check upt line samar camni, tapi tadi baru check semula jadi -ve pulak. Taktahu sama ada problem pada upt kit ke apa, ramai kata nak kepastian tepat try test clearblue

2y trước

Awak sama mcm saya.. Saya pun sepatutnya ikut kan period 10/11.. Ni dah lewat 2 hari..

sama la awak. rs mcm penat nya nak berharap lagi.

2y trước

Ye.. Sama lah kite awak.. Sampai skrg mengharap lagi.. Asyik check upt je.. Hurmm nak Sgt +ve..

Hopefully not 🥺 have you visited doctor yet ?

2y trước

🙏🏼🙏🏼