18 minggu baby gerak dah ke? Sbb rase mcm perut berombak tapi sekejap je.. first baby😁

2 Các câu trả lời

ank first 20w bru rasa gerak halus....ank nom 2 ni 17w dh rsa grk halus pastu dah 18w lbh bru trsa kuat smpai npk grakan dkt perut...mmg aktif sgt smpai² kerap g tnds nk tkncing...😅😅

2y trước

yeke sis,, Sye tak nampak lagi gerakan dia dekat perut.. cuma rase berombak je..

ada dah tu

2y trước

yeke,, first time rase berombak ni.. tak tau lah kalo sblom ni dia ade gerak cume Sye je yg x perasan