Saya skrg 38 week Dokter sruh serah diri sbb bby sya dah matang tpi sya dlam wad dan 2 mlm

#firstmom tapi belum ada pembukaan satu pun apa yg perlu sya buat plsss ada siapa yg tau ??

3 Các câu trả lời

Kalau boleh tau kenapa kena serah diri ye? Dah ade turun tanda ke? Saya pun dah 38weeks, tp doc takde pun suruh serah diri sis

Awak ada gdm atau mslh kesihatan ke sis? Biasanya serah diri awal bersebab. Kena exercise utk cepatkan bukaan

buat senam apa2. atau minta doc beri induce.