Nak tanya, kalau keluar darah macamni pastu esok tu takde keluar darah. Normal ke ? Maaf tunjuk pic

#firstmom taktahu ni spotting atau apa em

Nak tanya, kalau keluar darah macamni pastu esok tu takde keluar darah. Normal ke ? Maaf tunjuk pic
2 Các câu trả lời

Ada rse sakit x? Sy hri tu time pregnant kedua mcm ni, bleeding teruk,g scan tgok ok je.. Xlme tu mmg xde rezeki minta dgn Allah sbb sakit sgt dah.. Then kluar smua kantung tp cantik dah bersih rahim lps tu

2y trước

InsyaAllah xde pape dah tu.. Baik2 sahaja.. Doa baik2 taw.. Kita doa Same2

Pergi check dkt klinik. Tak normal bleeding time pregnant.

2y trước

okay baik