Hi mommy, saya 33w baby saya songsang. ada cara tak camne nak bagi berpusing sebelum 36w. 😔

5 Các câu trả lời

saya haritu check 30 weeks baby songsang. sy buat senaman sujud 3 kali sehari selama 10 minit dan buat senaman bridge breech. tiap hari. 34weeks check balik baby dah pusing duduk pada kedudukannya. kalau 33 weeks insha Allah masih ada masa baby utk berpusing sblm 36 weeks. sis jgn risau ye. tenang. cuba ikhtiar buat senaman dan pujuk2 baby supaya pusing.

sy haritu 32w g scan swasta baby songsang. pastu sy try buat mcm sujud tu..alhamdulillah baby pusing elok .kaki dh menendang ke atas dh .sebelum ni geli kat ari2 je sbb kaki kat bawah.nnti awk boleh cuba mna tahu jd ke..

Pujuk baby, cakap kat baby kesian kat mommy. Pastu saya sujud je, tapi x larat sujud kat lantai, so saya sujud je atas katil dengan bantal2

Cari ust yg boleh buatkan air selusuh. Baca surah maryam

slalu baca kerapkan buat mcm sujud tu...maaf kalau salah