Anak saya sudah 4bulan 28hari . Normal ke kalau baby sambil menyusu suka angkat kaki ke atas?

17 Các câu trả lời

normal je sis hai mummy 🤗 jangan lupa daftar dan dapatkan sample pampers jenama merries ni, kualiti die paling best diantara jenama yang lain 😍 dapatkan disini🤩 https://www.merriesfamily.com.my/r/RYXDB5 #sampelpampers #samplepercuma

iyaaa anak saya siap sangkut sangkut kaki dekat tangan saya. menyusu pun tak nak duduk diam 😂

2y trước

tulah sis ,, macam macam . rasa geram 😂

normal. baby saya 4 bulan dah start angkat kaki & pgg pakai tgn dia. tu persediaan dia utk duduk

normal sis...tu belum dia tunjuk skil lain🤣🤣🤣🤣...

2y trước

tarik rambut sendiri da . tarik rambut mak nya pun ada . sambil isap susu . maknya susu baring kedudukan tegak jee. lama lama tngok berpusing da . sampai kaki pun atas perut maknya . 😂😂

Sama anak kita sis 🥰 tangan pun suka pegang muka mama dia 🥰🥰

2y trước

tulah .. da berapa hari ni . suka sangat pegang muka maknya .. sampai cakar² hahahah

normal..ank bijak dan aktif tu..puan jgn risau k😉✌🏻

normal. ank sy 3 bulan lebih suka angkat kaki juga

Normal . Baby sy 35 hari pun dh angkat kakii 😂

Akal dh pjg, besar sikit mcm2 style..

Normal sis.. Tu tnda die happy