Saya skrg 32week,tapi sejak kebelakangn ni kerap sembelit bila nak mmbuang.Normal ke?

2 Các câu trả lời

ya, ada jgk yg stgh org jd mcm tu.puan banyakkan mkn buah n sayur..air msak pon kna mnum byk jgk . kalo rsa teruk sgt better p klinik bgtaw nurse. ada ubat yg sesuai nurse akan bg

ya normal. Banyakkan makan buah-buahan yang tinggi serat seperti buah naga, betik. Elakkan makan pisang. Banyakkan juga minum air kosong.