Siapa ada pengalaman baby tak buang air besar selama 2 3 hari mcmna nak atasi minum susu formula

1 Trả lời

Sye cairkn susu ank sye tk ikut panduan dlm kotak tu....sye slalu buat susu ank 3scoop air 100ml ank sye mse tu pun ada masalah sama mcm baby sis tk blh berak jg...sye tukar 8 jenis susu masih tk serasi dgn ank sye...susu yg terakhir baru serasi dgn ank sye...skrg ank sye 1 hri berak 1 hri tk berak sye tnye nurse ckp normal

2y trước

Sya bagi susu dupro sis....berat badan dia pun naik cantik je dh msuk 4 bulan dh ank sye