Assalamualaikum mnta jasa baik korng doakn sya moga dpmdhkan urusn berslin due sy 4/5 tp blm ad tnda

13 Các câu trả lời

sma sya pun due date sma dngan puan tpi blum ada tnda cma rsa skit dekat bwah tuu jaa..sma² kita brdoa semoga diprmdhkn segala urusan kita nnti ya puan

wslm. saya due 06/05 tapi kalau tak bersalin 05/05 dah kena serah diri sebab gdm on dc. semoga kita semoga dapat bersalin sebelum due. Aminnn

walaikumusalam semoga Allah permudahkan urusan bersalin awak ibu dan anak sihat selamat Aamiin 🤲 doakan saya juga 🥰

Sy due 3/5 tapi da bersalin 26/4 hehe. Semoga dipermudahkan segala urusan dan selamat untuk kedua ibu dan baby🤲

Sama date kiter, tapi I dah Rasa contraction stiap 10minute, klu makin kerap nak gi hospital kjp lg

semoga dipermudahkan urusan sis bersalin🤲. saya due 10/5 belum ada tanda yang ketara jugak.

semoga awak di permudahkan bersalin. dan selamat sihat² ibu dan baby aamiin 🤲🏻

Insya allah..Semoga dipermudahkan segala urusan sis nnti.Dan selamat semuanya. ❤

Sy pun due 4/5.. tak turun tanda apa2 lg🥹 Takut,risauu... first mom..

sy due 9/5 tp tkde tnda lgi ni. sy doakan awk dipermudahkn segala urusan