Due InsyAllah 25 jan 2023.Allahukahbar excited dan mendebarkan😌Doakan supaya dipermudahkan ya...❤️

25 Các câu trả lời

Saya pun esok ngam 36w. Kontraksi palsu kerap awal 35w. Ni slow skit dah. Ikutkan 38w kena serah diri sbb gdm dan usia dah 44. Ni anak ke 3 selepas umur anak lelaki yg last 18 thn😅. Yg ni scan katanya gugirl. Berdebor2 rasa campur excited sbb umur dah naik lps tu nak teran pon dah x reti dah ni 😁. Doakan saya ye.

2y trước

Haah dek jauh sgt. Ingatkan dah x ade rupanya allah bagi lagi sorang. Tak nak bg kita sunyi dok rumah agaknya sbb semua dah pegi belajo😅. Alhamdulillah ❤️

sya due 27jan .. perut kerap mngeras suda .. kdang rsa mcm sesuatu kt bwah tu mnccuk2 😂 kpla baby pun mcm dh turun kt bwah dh ni.. nurse pun dh ckp klau dh brsalin bgtau pdhal mnggu depan ke klinik lgi . .. aiii,,seram 😅😌😌

2y trước

ok je tu rsa nya .. sbb sya dlu ank first tak ingat pun perut kerap mngeras.. suda 38week lebih pecah air lpas bbrapa jam baru rsa contractions 😁

due kita sama sptutnye lh tpi kena serah diri awal 😌 18/1/23 pgi2 dh kena serah diri ... czer kli ke 3 skrg pun dh kerap sakit2 klau awl skit awal lh masuk hrp Dan lh trikh serah diri to..insyallah

Saya 30/1 2023 nnt . Doakan semuanya dipermudahkan yaaaa, saya dan baby selamat . Dahla firstime mom 😭 semoga ibu ibu pon dipermudahkan urusan bersalin ♥️

2y trước

Yekee alhamdulillah rezeki awak 😍♥️ . Saya doakan semuanya dipermudahkan ye ♥️

saya due date 21/1.. tpi skrg mcm rasa da tanda tanda tu.. tak kisah baby nk kluar awal dri due, tapi harap la dia kluar time abi dia da blik n ad kt rumah

Sy pun due date 25.1.23 sis.. tp haritu scan baby besar doc suruh dtg 3.1.23 ni nk bg tarikh refer o&g, sbb sy gdm d/c.. neves betul laa #anaksulung

Amin ya mujib.. saya edd 30/1/23 tp skrg tanda2 nak bersalin dah makin kerap pulak.. moga dapat bersalin cukup minggu la.. term 37w pun xpa.. amin..

2y trước

tanda bersalin yang awak alami macam mana ye ? saya due 29.1

moga Allah permudahkan urusan bersalin awak. sya kna serah diri 24hb 1 sbb gdm on ubat . doakan sya dpermudahkan urusan jugak ya ❤️🫶🏼

due date sama..berdebar gak ni..risau bersalin awal..risau gak bersalin lambat...better awal la kan..hahaha dpt awal bulan 1 pun ok dah hihi

2y trước

wahh ramainya sama tarikh...hehehe..insyaAllah semoga dipermudahkan urusan bersalin nnti🥰❤️

sama 25/1 sptutnye,tpi sbb ni bakal kli ke 3 czer kena serah diri awal 18/1 kena serah diri dh. 😇 harap dipermudahkan semuanya amiin

2y trước

Due sya 28/1..sma la sis sya pon bkal kli ke3 czer ..sya kna srah dri 16/1 ni..smoga mommy2 smua n sya diprmudahkn segla ursan..