Hi mommy,usia kandgn 27w,normal ke bila duduk lama2 baby asyik bergerak.bby tak selesa ke acaner😅

2 Các câu trả lời

normal tu sis. mcm sy juga tu. kalau masa tengah bergerak memang susah nak rasa baby kick. tp bila time duduk rehat atau baring,baby dlm sana mulalah bergusti. sampai rasa senak perut. kalau tak bergerak memang kena risau la,cepat² ke hosp

2y trước

owh normal ye.risau jugak.kot baby tersepit ke.ruang jadi kecik ke🤣nak buat keje pun serbasalah.

tak gerak2 pun risau... tp bila aktif gerak2 kita yg mommy2 ni pula risau kalau baby tengah x selesa ke mcm mna haha.. saya selalu layan je baby kalau tengah aktif sambil cerita2 dengan baby 🤭🤭