Hye Assalamualaikum . Ade tak kat sini kadang makan . Kadang tak makan maltofer ? Bahaya ke tak ea ?

1 Trả lời

Bahaya kalau HB awak tak konsisten. Jadi sayangi diri anda dan bayi. Boleh search anemia in pregnancy. Dan awak akan tahu kenapa bahaya.

8mo trước

Faham, tapi please jangan culas ya sebab kita tak tahu apa yang akan jadi in future. Kalau terlupa awak set alarm kat phone waktu makan ubat. Itu cara saya supaya tak skip makan ubat.