Tanda tanda skrg dah rasa sakit belakang dn sakit bwah perutt.contraction palsu ke mcmni?

2 Các câu trả lời

body dah mula prepare untuk bersalin tu. awak jaga jaga tau, kalau contraction makin kerap, terus pergi hospital. semoga semua urusan awak dipermudahkan 🤍

1y trước

terima kasih sis, btw doa kan sy dipermudahkan urusan trpaksa lahir kan baby jugk🥰induce dktr bgtahu

sama sis .. mngalami bnde sama juga , tpi sy baru 37w6d

1y trước

kalau kerapp trs ke hspital je sis , sy smpai tkbole nak tido baby asyik mngeras lps 5minit . sy dah ke hspital trs utk lahir kan baby sebb sy air tumban kurg.