Setahun lebih tunggu alhamdulillah Allah kurniakan zuriat 🤲🥹

5 Các câu trả lời

Alhamdulillah tahniah sis. Boleh saya tahu sis dah berapa weeks ikut kiraan? Sbb terang sangat. Saya harini test upt naik samar sangat sangat T line tu. Maybe next week baru repeat balik UPT utk tengok balik. Saya pernah keguguran bulan 6 tahun ni. Doakan saya jugak ye sis ☺️

11mo trước

semoga dipermudahkan urusan sis 🤲❤️

Same.. Sy pom setahun satu blan Bru dpt.. Now dh 8 weeks.. Doa Kan baby sy dlm Rahim sihat ye.. Now alahan xleh makan nsi.. Hurmm risau gak sebenar nye takut bby xdpt makanan yg ckup.. Berat bdn pom 42 je.. Doktor Kate sy kurus sngt😭

11mo trước

wahh tahniahh.. inshaAllah semoga Allah permudahkan urusan awak & baby yee.. kita setakat ni kuat makan.. harap kuat makan berterusanlah sampai kandungan membesar 😄

Alhamdulillah tahniah sis, kite tumpang happy 🥰…awal2 ni jgn buat kerja berat2,elakkan stress,jga pemakanan,jgn bnyk berjalan

11mo trước

terima kasih 🥰

Alhamdulillah syukur jaga diri ye ibu . jgn buat kerja berat

11mo trước

inshaAllah terima kasih sis ❤️

Saya sethun jgk alhamdullillah rezeki

11mo trước

alhamdulillah.. tahniah sis 🥰