Selalu kan berapa Week ye kita akn rse baby gerak ?

8 Các câu trả lời

sy skrg 18 week..smlm g scan..dr ckp baby awk menendang ni..x de rasa ke?..sy x tau rasa camne..x de rasa😅😅😅

1y trước

Itu lah org tnye ad rse grak2 x , emm mcm mne rse tu pon xth 🤣🤣🤣

sy seawal 16w dh rasa movement bby yg sgt slow. sy pregnt ank ke6..skg 20w dh ligat sikit 😁

1y trước

in sha allah. smua org pasti akan dpt merasakan nya 🥰

Sy 17weeks+ baru rasa ada benda gerak2 dalam perut

1y trước

Sy dh nk msok 18 enth xrse apa2 mungkin lmk tbal kot🤣

sya ssah nak rase sebab lemak saya tebal..😅

1y trước

ylha.. Dah lah nurse sruh kita alert dengan gerakkan bby.. Dengan sedaya upaya saya Cuba.. Belum dapat rsa..🤭🤭

sy 18 week dah rasa tendangan manja2😊

1y trước

Best nye dpt rasa

bergantung. mcm Sy 20w ke atas baru rasa

1y trước

Ohh,, sbb sy Brbdn bsr tkt lh sbb bdn bsr ssh nk rse baby gerak..

16-24mgg

1y trước

Hrp 20 week ke ats sy dpt rasa gerak2 tu,,

18w

1y trước

Enth lah xth rse mcm mne , dy kuat ke Slow ke xpsti, lps tu xth tu grk baby ke angin je dlm prt 🤣🤣