Normal ke keluar darah sikit selama 2 hari masa pregnant lepas tak keluar darah dah ,6week preg

1 Trả lời

cuba la search dlm app ni. ramai tau mommy tanya soalan yg sama mcm awak. apa2 discharge yg keluar semasa awak tengah pregnant adalah TAK NORMAL. sebab telah berlaku persenyawaan dlm rahim awak. condition setiap org tak sama. ada yg berakhir dgn okay. dan ada yg berakhir dgn tak okay. sepatotnya refer doctor terus. utk doctor check awk dan janin awak.