Hai momy2. Siapa yg pena scan 15week terus doc cakap baby boy? 😂 Adakah 15w tu mmg blh nmpk?

7 Các câu trả lời

saye scan tmpt A 12w nampak boy mmg jelas sgt 15w repeat tempat B just 70% boy sbb ade tali pusat n baby kepi td 18w4d repeat lg tempat A mmg sgt jelas boy https://chat.whatsapp.com/FePISVxmiCVFZ3Y3DM03L0 Group kehamilan 2023 💟

2y trước

Yeke sya pun 15 week lebih dah hari ni saja nak buat scan sbb nak tgok condition baby ok ke tak last scan masa 10 week

Ada yg mmg senang nmpk especially boy. baby klau bg kerjasama ok la. ni tiap kali scan, dia kepit je.. haha.. tp elok repeat blk scan gender lps 20w baru tepat. klau buat detail scan nt lg blh tau btl2

untung awal2 dh nmpak,sy hrtu msa 16w sakit perut sikit pegi klinik check,doc pun sja check jntina dia kata xnmpak lg, nk lbih jelas 20w ke atas,ingt nk pegi scan 20w la buat skli dgn detail scan ..

Kawan sy scan 15w dia nampak baby boy & Kuar boy. Bila sy gtau sy dah 15 w dia suggest suruh p scan. Tp sy nak tunggu 20 week sebab nak buat detail scan skali.

Sy pun InshaAllah 16w nmpk pistol dah baby sy 🤭 kebetulan time tu baby rileks sgt doc tolak2 probe kt perut jelas nampak pistol die hihi.

klau sy paling awl pn 16 week keatas nampak bb boy

tak boleh expect sebenarnya