Normal ke pregnant dah 12 minggu tp tiada sebarang alahan? Husband cakap sy tak mcm org pregnant

14 Các câu trả lời

Normal. Ada juga a few mommies kena alahan lambat, masa 2nd 3rd trimester. Ada juga yang takda alahan langsung sepanjang pregnancies. & it is normal too. A very rare case, suami yang terkena alahan tu. Tell your husband to watch out. Hahaha jk jk. Enjoy your pregnancy journey sis.

Saya 1st pregnancy xde alahan.. Cuma hidung sensitive xsuka bau yg wangi2.. Skrg 2nd pregnancy.. 13w pun Alhamdullillah xde alahan.. Sama jgak xboleh bau2 yg wangi n bau goreng2.. Muntah2 xde.. Cuma hidung sensitive dan perut selalu sebu n rasa mcm masuk angin.. Sendawa memanjang.. Naik penat rasa..

Normal, sebab lain org tdak sma alahan dia, ada yg awal ada yg late.. Kdng ada yg langsung tiada alahan.. Sy 7week alahan teruks smpai admit wad.. Syukur Alhamdulilah msuk trim 2 ni alahan da hilang, selera makan yg mnjdi2

normal.anak pertama saya 1st takde alahan.tapi 2st ada alahan .yg sekrang 1st pun alahan teruk .lain badan lain sis bersukur xda alahan sis susah kalau ada apa lagi kalau yg berkerja .dgar bay asik muntah aje

normal sis..sy first pregnancy Alhamdulillah xde alahan..yg kedua dan ketiga ni alahan..first trimester baring xbmaya,xblh cium bau masakan..masuk second trimester ni Alhamdulillah blh masak..tp still mual..

saya pun mula pregnant tiada alahan rasa mcm x pregnant, lps tu masuk minggu ke7 baru dtg alahan dgn muntah hidung sensitive & mudah letih smpai la 14week ni msh on off muntah

Normal. Saya dah 13 minggu 4 hari. Sepnjg kehamilan tiada alahan langsung. Cuma dah 13 minggu ni start mengah dan sakit tulang punggung

kalau saya kedua dua anak sblmnya xda alahan spjg hamil .skrg hamil yg ke3 masuk13 week so far xda alahan...harap kekal sampai bersalin.

saya pun x ada alahan masa awal sampai la week 10.. sekarang ni, ya ampun.... longoi mamanya ni hah

Normal .. Sy skrng pregnant 15weeks syukur langsung xda alahan sikit pun xda mengidam pun xda ..