Sakit dan pedih ketika bersama ada yang tahu? Isteri hamil kandungan 32minggu

5 Các câu trả lời

sakit yg boleh tahan ,normal sis . tapi doc penah nasihat untuk kerap kan berhubungan untuk 30w keatas tapi dengan keadaan lembut dan bukan kasar ,kalau posisi a sakit ,cuba posisi b / c ..

thts normal untuk ibu mngandung, kadang ada yg rasa sakit bila bersama suami.. akan beransur hilang bila dah nak bersalin nnti 👌

saya rasa...berlaku kekeringan tu... atasi masalah tu... good.

kebodohan diri sendiri

normal