Salam sy ada test upt last period 14/9 sy buat upt pd 27/10 naik 2line tp sgt smr adkh sy mengandung

5 Các câu trả lời

Line samar belum confirm lagi. Repeat test lagi. Kalau makin terang InsyaAllah pregnant

maybe baru nak jadi tu. inshallah ada. cuba lg dlm seminggu tau dear ❤️

tahniah.. ad dh tu, cuma awal sgt2 lg.. test lg lpas smggu msti dh terang

Positive tu

belum lagi