Kalau 6weeks dah boleh scan ke ? First baby 😌 tak sabar nk tngok dia punya keadaan tu mcm mna ☺️

30 Các câu trả lời

boleh je. tp xsure laa nmpk ke x. macam sy first scan 6w2d dh nmpk kantung and janin. atas ketebalan perut masing²

elok 8w ke atas je sis. tp lagi elok kalau start scan 12w je terus .. 8w biasa nampak pun kecik cenonet je dia 😬

Boleh scan, tapi kang takut kecewa. Sbb susah nk nmpk awal ni. Kalau nak nmpk dgn jelas better scan 8weeks ke atas

bergantung dgn tmpt klinik scan...kdg ada yg terang,kdg xterang..kena minum byk air sblm scan...spya terang

sy haritu scan mse 8 minggu nmpk kntung jer,risau jugk,tpi doc soh repeat scan balik lgi 2 minggu

sy hari tu scan masa 4 week dah nmpk tp masih ketulan. dalam week 10 baru nmpk jelas. dia gerak2 lagi

Boleh dh tp kecik je..xnmpk sgt..better 8 keatas..heartbeat pon boleh dgr...😍

Awal sgt tu sis.. Better tunggu 8weeks ke atas puas ati sikit nmpak baby dlm tu

bole ja tapi masih trlalu awal la..sy scan 8weeks pun nmpak kantung ja

saya scan waktu 6w5d , nadi dengan denyutan jantung semua dah ade 🥰 .

4y trước

saya pun scan masa 5 weeks 2 days.still lg xnmpk😆.tggu 6 weeks 6days lah.hihi