35 weeek...

#firstbaby Hi mom,, nak tanya adakah disini 35 week Slalu terasa ngilu sakit dekat miss v mommy.. Sye skarang slalu sakit kat bawah ne..

136 Các câu trả lời

Sama.. Sy slalu main bola gymball.. Gelek2 atas bola nnt lega sikit..

I dah 37weeks 6hari, sakit betul rasa… doakan saya 🥰😘🤲🏻

sya pun ade juga rase gatal²..biasa guna air suam bru rase lega...

ade tak mommy kat sini 35 week ni kepala baby belum masuk pinggul

sama la awk...sy 35week jugak selalu rasa ngilu dekat miss v tu

sy 32 w mcm tu jgk kdang rasa x selesa..blik2 buang air kencing

saya pun macam tu. saya pun 35 weeks. sakit ya amat kan...

Ya sy pn alaminya 35w dh skrg tp tak jerap sagt tp ada rsa😜

Sama saya pun kawasan tido saya semua ambil x boleh rapat2🤭

hai mom , samalah saya pun anak first . Mmg trasa skit miss v