35 weeek...

#firstbaby Hi mom,, nak tanya adakah disini 35 week Slalu terasa ngilu sakit dekat miss v mommy.. Sye skarang slalu sakit kat bawah ne..

136 Các câu trả lời

sy. 35 week 5hari sakit pinggang sampai k perut kdg2 memulas smpai kat miss v rase sakit...ad X mummy2 yg rse Sama mcm sy

sama sis , sakit kat bahagian miss v , nk bngun dari katil pun rasa sakit . mybe tu normal je . smoga urusan kita smua dipermudahkan .

Sama…sya pun dh 35weeks…selalu sakit bahagian bawah…gatal bahagian perut…Susah nk tidur mlm..😅 tanya Dr..dia kata normal…

Sma, ngilu sngat², time buat kja rumah ngilu pula dtang, kdang rsa mcam mau terbranak kt situ jga😅

Sumpah sakit giler 🥴 , tanda bby dah masuk jalan doc kata. I MC direct seminggu because of this and next weeknya beranak 😂

Normal.. sbb da masuk third trimester. Baby besar dgn cepat so put pressure bawah tuu

Saya 34week pon rasa sama sis .... kadang kalau berjalan bnyk lagi sakit 😞😞 nak mengiring pon sakit ...

Normal... Org tua2 ckp baby dh masuk sarang (laluan)... Klu nurse dh kata ok tu x de apa la kot...

Betul la. Sama dgn sy! Kdg rasa nk beranak cpt je. Sy lalui ni time 30 week mcmtu. Skrg 36. Kdg jln pun rasa tekangkang je

sye 35 week 4 day...rasa jugk ngilu2 ni....kpla bby menekan bawah tu...tu kdng rasa ngilu ,sakit .....tp tu normal laa..