Assalamualaikum ibu2 yg due 26/11 ni dah ada tanda2 ke belum

16 Các câu trả lời

Sayaaaa. First baby , belum ada tandaaa jugak, cuma kerap cirit je lately. dah taksabar nak jumpe baby😍😍😍😍

8mo trước

cirit birit tanda bersalin juga sis. kalau sehari lebih 3-4x cirit gi pac ya.

sya 27...kdg2 dok rsa skit2 jgak...tpi x da tnda air ka darah ka apa lagi

Due 28/11 tapi tiada tanda2 lagi pregnant 3rd cuma dah kerap mengeras

sayaa due 25/11 blum ada tnda2 jgk niii,risauuuuu😅😅

8mo trước

Saya 26/11..sama lah. kalau ikut anak first memang ikut due date..40w..anak second 39w 2 hari..yang ni kalau ikut nurse maybe lebih cepat..tapi nampak gaya dia macam selesa je dalam perut😂 kita yang excited...insyaallah anak kita akan keluar waktu yang terbaik Allah tetapkan. Aamiin.

sy due 30/11 .. dah keluar tanda . bukaan 2cm ..

23/11 takda tanda. mengeras tu ada sikit2