I ni susah nak conceive, dah try for 7 months and this would be my first pregnancy. Any tips?

2 Các câu trả lời

hai .. pengalaman sy conceive ..first betuikn blik hormon saya minum jus royal v by bonda rozita mak alif syukri . make sure klau nk try bli dkt agen sbb d SHOPPEE OR LAZADA bnyk tiruan . second asid folik jgn tngl . ke 3 sy mengurut tradisional .. Alhamdullilah sbln lps mengurut tau2 pregnnt . niat ikhtiar n selalu berdoa ..

try maduajaibturkey dr wawa zainal boleh pm kt 0129876070