Pregnant or not?

It’s our first time so wondering if this UPT clear positive? The line is so faint my husband and I are in doubt that we are pregnant

Pregnant or not?
27 Các câu trả lời

Saya sarankan sis n husband g jumpa Dr check mata. Mungkin rabun agaknya dua2 sebab tak nampak line tu.

1y trước

Komen yg sgt kurang ajar . Mungkin tt excited nk kongsi . Kita klau xblh nk jwb elok ii baik jgn jwb..kesian tt…

Ni bukan faint line lagi sis… Mungkin terlalu excited tapi sokay. Faham sangat. Apa2 pun tahniah sis ☺️

nampak sangat jelas siss. gi la klinik swasta check. kalau nak scan kena tunggu 7-8 week untuk tengok kantung

That’s not faint darling. Both of you are pregnant. Congrats and welcome to parenthood 😘

congratz! sis pregnant.. nant ble da 6-8weeks bley peg scan kt klinik ye..

It's crystal clear double line, dear. Congratulations!

ini dh terang lg bersuluh positif..😁 tahniah ye awk..

FAINT?? ARE YOU SERIOUS

Thats not even double line sis. Clearly terang.