Bayi 6 bulan diberi makan serawa durian

First time rasa nak marah mak mertua dan suami sebab menyuapkan serawa durian ke bayi 6 bulan saya. Saya sebagai ibu amat menjaga pemakanan bayi saya, kebetulan saya pergi ke bilik air terus dia suapkan. Entah dah berapa sudu disuapnya 😭 Bapa mertua siap cakap, ‘Nanti sakit perut budak tu’. Saya terus ambil anak dan jauhkan dari mereka.

1 Trả lời

bagitau la baby bawah setahun tak boleh garam gula

6mo trước

hm. kena perhatikan selalulah kalau mcm tu. inform suami tu sekali.