Join Team BakuNanay!

As a first time mom, dapat updated tayo about sa vaccines na dapat nating ibigay sa kids natin. Since Im a first time mom, I rely on my baby’s pedia and reputable orgs like WHO and DOH para nakasched talaga ang vaccines ni baby. Of course, nandyan din ang Team BakuNanay para iguide ako and magkaroon ako ng community with mommas who also want the best for our kids. Kaya I’m glad that I discovered and joined Team Bakunanay!!! I am a proud BakuNanay! Join us mga mommies! Sali na sa Team BakuNanays! Join here: https://www.facebook.com/groups/bakunanay/?ref=share #BuildingABakuNation #BakuNanay #theAsianparentPH #VIParentsPH

Join Team BakuNanay!
4 Các câu trả lời

join us in team BakuNanay mommies, i am so proud in this community 🥰

Woot woot Im happy that you are part of our advocacy

yey congrats and so happy for you that part kana!

Congratulations for being part of BakuNANAY!