Hi moms ? Ni keputihan atau air ketuban ? Baru harini kluar lendir mcm ni . sy dah 37mggu

First pregnancy

Hi moms ? Ni keputihan atau air ketuban ? Baru harini kluar lendir mcm ni . sy dah 37mggu
2 Các câu trả lời

pls alert yee sis. klau tak pasti tnya nurse utk buat swab samada itu keputihan biasa atau air ketuban. sy keluar lendir jernih, bgitahu nurse, nurse ckp tuu keputihan biasa. sy hirau jelaa sbb fikir keputihan biasa. bila bgitahu doc terus buat swab rupanya air ketuban dh 2 hari leaking. bila deliver ank warded 5hari disebabkan leaking. rasa mental masa tuu hnya Allah je tahu tgk ank kiri knan jarum. pls beware pasal air ketuban. apa apa pun semoga dipermudahkan urusan bersalin sis