overthinking

Hello first mom, sorry kalau soalan sensitive tapi otak ni selalu fikir macam tu, nak share dengan husband takut dia pula fikir pelik2 😭 pernah tak korang overthinking benda pelik2 macam seriousla ni anak u dengan ur husb. Betulka. what if muka dia bukan mcm muka ur husband ka apa. Allahu teruk betul overthinking ni tapi kadang2 pandai terfikir mcm ni 😭 help#firstmom

3 Các câu trả lời

1st kena cari punca jugaklah kenapa sampai fikir benda mengarut macam tuh, kena tanya diri puan sendiri. 2nd mybe puan boleh jumpa pakar psikiatri untuk bantuan kaunseling. istighfar selalu bile terfikir yg bukan2, lebih baik fokus dengan baby yg dikandung supaya sihat dan selamat. inshaa Allah

buat apa nak fikir kalau u xsalah dan xde buat sex dgn org lain mampus p la mulut org kalau suami ragu2 buat je dna test

tambahan: sebelum org fikir bukan2, no i tak pernah dengan mana2 org lain but still fikir benda mcm ni