Sy 31w tp dah start rasa takde selera makan & rasa nak muntah. Normal ke?

7 Các câu trả lời

hi sis ...sihat ke? em biasenya xde selera mkn / mual tu biasenya awal pegnen je....cume de org kdg de org bile bb da besar ...cpt penat n letih...jd selera mkn tu makin kurang... tp sis kena kuatan diri tuk mkn k ...sbb bb perlukan mknn dr Ibu☺️...ag satu sis kena mkn tuk maintain ada tenaga sbb nak bersalin k ❤️ insyaAllah sis boleh n sis kuat💪💪Sy doakan sis dipermudahkan urusan 🤲❤️

2y trước

alhamdulillah ❤️ Cuma sis kena mkn jugak tau...Cian bb nnt lapar...🤭cume kena pilih2 sket la mknn yg sesuai sbb sis kena mkn sbb kena de tenaga nk bersalin k

sy pla..selera besar sangat nak mkn mcm2 tapi bila dah start mkn..kejap je dah kenyang dan terasa perut ketat sangat..kadang tu termuntah balik pn ada😔 tak puas nak makan..walaupn nak sangat makan lg..tp perut dah tak boleh terima

2y trước

mkn porsi kecil tp kerap je la jawabnya kn sis🤭

kalau xde selera mkn...Cuba minum yg boleh kenyang mcm Milo ke Horlicks ke...cicah biskut je... 😅bile bb da besar...mommy mmg cpt penat...tu yg kdg penat nk rehat je xlrt n selera nak mkn

Terbalik pula kitaaa. Sy 1st & 2nd tri yang takde selera makan. Masuk 3rd tri baru rasa nak makan. Tapi kadang2 tu loya juga tapi tak muntah hehe

sis....mgkn sis bole bc artikel ni...😊👍sharing is caring ❤️ https://my.theasianparent.com/menu-diet-ibu-hamil

sama...sy pun kdg2 ada selera dan kdg2 tiada selera nak makan🥴...#31week

2y trước

😅😅

Sama la kita saya pun rasa macam tu. 🥲 semoga kita sama sama kuat...

2y trước

tulah tu aamiinn. 😁