Nk tnya kalau Masih mual & muntah boleh tak skip mkn ubt tmbh darah tu?

3 Các câu trả lời

Awak makan apa? Saya dapat ferus then saya whatsapp nurse untuk tanya if saya boleh switch to maltofer ke tak. Dia bagi, saya pun beli Alhamdulillah ok sesuai. Or awak try join group fb (Kelab Ibu Mengandung Malaysia). Situ ramai bagi tips apa yang diorang makan untuk ganti ubat tambah darah KK bagi tu.

2mo trước

Sis makan maltofer tu hujung2 rasa karat tak? Ke boleh telan je ubat dengan air tanpa kemam?

ehh tetap kene makan ubat.. boleh tukar ubat kalau dah xboleh nak telan ubat yg sedia ada

Tak boleh. Kena refer doktor untuk tukar ubat