Not feeling well again 🤧

Hi , so far macam mana mommies rasa setakat ni ? Saya dah start muntah2 everyday.. before this muntah da tak ada ... Tapi skrg dlm sehari mesti muntah ...and plus Saket kepala (angin) ... Any tips mommies? ❤️

1 Trả lời

bykkn minum air. pksa jugak mkn wpun sesudu nasi sehari or sekeping biskut je sehari. yg penting mkn jugak. n jaga timing mkn ubat jarakkn dgn susu n kafein. minum manis or mkn manis n kafein ambil masa weekend je if xnk sangkut kencing manis or minum air gula haaa