BOLEH SUGGEST AIR GULA PERISA APA SEDAP UNTUK ELAK MUNTAH ?

Esok saya kena repeat minum air gula , minggu Lepas minum saya muntah, minum PERISA oren

5 Các câu trả lời

minggu lepas sy minum gula.... tips dri sy , pagi2 sy mmg x minum apa2 smpi la giliran mnum air gula..biarpn air gula tu da sejuk tetap sy mnum direct..jngn berhenti2 nanti lagi susah mnum...leps mnum tu berjalan2 smntara tggu 2 jam....

1mo trước

Sorry nak tau, minum gula ni biasanya masa bukak buku atau selepas bukak buku? Saya, nurse dah pesan siap bawak air masak masa dtg nak bukak buku nanti.

air gula perisa ape pon tetap akan loya dgn rase manis tuh, dan mmg tak kan sedap.. saye lagi suka air gula original yg masih suam2 panas, minum terus dalam 3teguk je. jangan tunggu sejuk nnt lg susah nk telan

alhamdulillah semalam saya gi minum air gula lulus , saya minum perisa epal , sedap Rasa mcm air zapple , dok lekat tekok .

Sy minum air gula perisa grape sedap mcm minum air grape fanta je rasa dia😆

Kalau saya perisa oren tapi ikut tekak memasing boleh terima ke tak