Kena Serah Diri

Esok kena serah diri. Esok baru 36 weeks 6days. Ermm sbb baby kecik sis kena induce. Cukup 37 weeks nnti nk kena induce. Doakan sis dipermudahkan segalanya.

6 Các câu trả lời

Sama case mcm sy. Scan baby 2.1kg terus kena warded utk induce. 3hari masuk ubat tp jalan 3cm je. Kena emergency czer 😢

2y trước

kwn sy bby kecik kne beranak awal sbb Dr cakap lama2 tunggu nnti bby x leh survive dlm perut...

Semoga urusan bersalin dipermudahkan, ibu dan baby diberi kesihatan yg baik dan diberi perlindungan Nya... Amin2

semoga dipermudahkan segalanya... selamat ibu n baby...

Semoga dipermudahkan segala urusan sis 🌺

Semoga dipermudahkn segala urusan 😊

Semoga d permudahkan semua urusan sis