Overdue ( Edd 21/1/24 )

esok kena serah diri dah . . mintak doa dari mummy2 semua semoga urusan saya dipermudahkan . . stress , giveup semua ada . . tiap malam asyik menagis je sebab fikir macam2 fikir bukan2 . .

2 Các câu trả lời

saya nasihatkan.. awak fikir 1 je, tak sabar nak jumpa anak, mesti awak akan rasa semangat.. sakit tu sekejap je.. yang penting kene kuat untuk melahirkan nanti , semoga dipermudahkan urusan ya

klu awk stress, awk buang tenaga. bby pun taknak bg kerjasama. so buang negative thinking, pujuk2 bby. nk bsalin perlu banyak tenaga ya.