Due date 15/9

Esok due date saya tapi saya masih belum bersalin tiada tanda apa ii sedangkan dah buat mcm ii dah😭doakan sy cpt bersalin ya ibu ii 😔#firstmom #firstbaby

2 Các câu trả lời

sis ada bersama suami tak? mungkin boleh cuba bersama suami dan biaq suami buang dalam..sbab saya prasan lepas bersama suami memng contraction saya tggi..sakit setiap 3-5 min..sampai byk kali nk berak..lepas berak2 contraction pulak hilang..tak pegi hosp sbb sblm ni pernah pegi hosp tp Dr suruh balik..then Dr suruh dtg kalau betul2 sakit atau turun tanda..tp saya takdak tanda dan bagi saya sakit tu pon saya boleh tahan lagi..n skrg dah takdak rasa sakit dah..cuma baby kerap mengeras je la tp tak sakit..n saya pantau pergerakan baby pon okey jaa...ni skrg suami pun dah pjj n saya pun takdak contraction..nk kena tggu suami balik pulak kot..btw due saya 22/9 dah 38wk 6hari..tgh usaha nk bersalin jugak tapi masih tggu masa🥲🥲

10mo trước

ada sis.. tp bukn hari ii lh cuma paling latest mlm td ada bersama tp x de pon rse contraction atau tanda.. ikhtiar juga tp x tau lh mungkin belum msenya lg..

sy 16.9 xder rase ape2 cuma kluar lendir putih+coklat

10mo trước

tu kira tanda dh tu sis, bole dh gi hospital check kot dh ade bukaan