Posisi tidur yg selesa

Esok dh 34week...ya Allah susah nya nk cari posisi tidur yg selesa..smpai penuh dh bntal kt katil smata2 nk cari posisi tidur..

2 Các câu trả lời

biasa la mommy.. ..bby mkin besar kan...support perut dgn bantal yng lmbut..supaya bila mengiring x da rasa berat satu side... kndungn dh besar ni blh baring mngiring ke kiri ataupun kanan je..mniarap ke terlntng ke x blh... bila nk pusing kiri ke kanan / kanan ke kiri tu slow2 je.. gentle...relax kan badan... klau momny keraskn badan lgi rasa sakit... kalau sakit jugak duduk dulu... ambik nafas... relax..pastu baring balik..sy selalu buat mcm tu 😁

hihii. sikit je lagi tu mummy. semoga dipermudahkan ❤️