START CARI BAJU ABANG² N KAKAK NYA

esok dah masuk 21weeks .. walaupun anak no 4 in Shaa Allah anak bongsu , excited jgn ckp la .. gender scan memang Baby kepet sokmo .. so redha Jee .. Harini pagi² dah start kemas bilik no 3 untuk prepare bilik berpantang dgn Baby tanpa gangguan, so Harini sy start cari semula baju abang² n kakak nya masa lahir dulu sy simpan sejak lahir anak no 1 2016 alhamdulillah masih elok cuma kena rendam air panas n cuci semula ..cakap dgn husband jimat dah kos baju² cuma beli baju sambut die klua Jee beli 3 4 pasang .. beli stokin baby Jee .. sy jenis x pakai kan sarung tangan.. dari anak 1st dulu .. harap no 4 ni girls sebab hari² kakaknya tanya mama dalam ni Baby girls kakak kan .. hadoii xtau nak jawap ape ? sebab sulung n no 2 boy .. no 3 girls penghujung ni xtau boy ke girls .. cuma harap Baby klua sihat lahir cukup sifat , lahir klua cukup term .. sape kat sini next years 31y dah ade yg dah berjaya BTL ke ? sy plan nak BTL terus atas faktor² juga .. #momtobe2024 #preganancy #preg21week #anakno4

2 Các câu trả lời

insyallah next year bersalin Anak ke 7.. 30/3/2024.. habis pantang trus Nak ikat.. suami pon setuju.. sbb tiap Kali mgndung ade je penyakit nya kene.. GBS la GDM la.. sesak nafas kadang sampai pedih ulu hati semua.. pas bsalin Elok je.. walaupon ramai ckp muda lagi Baru 34thn.. tp yg beranak tu Kita kan..

8mo trước

wah alhamdulillah meriahnya.. rezeki Allah ❤️.. ye sy pon xde risiko yg cm sis .. cume pernah lahir anak premature so dekat situ sy down teruk .. so decide nak BTL masa czer kalini .. cukup Allah bagi 4 org ni

suruh suami la pulak ikat. awak dh penat beranak kot. biar dia pulak rasa sikit sakit.

8mo trước

huhuhu .. xpe pengorbanan tu besar ganjarannya yg Allah janji kan