?

Entah kenapa, terasa sangat bila orang tanya dah ada ke tu?? Walhal baru 3 bulan kawin. Baru nak enjoy moment ada suami.. ?

12 Các câu trả lời

Sama🥴klau kluar jumpa sdara mara belah husb sume tnya yg ni bila lagi ? Ada isi dah kee ?? Jgn lama2 tp mslhnya tak sampai setahun pon lagi kawen + kita pon nak honeymoon puas2 dulu...bukan semua org merancang awl klau dpt yg memahami rasa bersyukur sgt..rasa mcm menyakitkan hati kalau takde soalan lain tlg la diam...tp skrg alhamdulillah tahun 2020 ni(slps 6 bulan kawen )sy dh bersedia & baru di sahkan pregnant nk masok 2 bulan dh alhamdulillah

5y trước

Saya pula kawan kawan suami yang akan tanya tanya dah ada ke ada ke. Padahal kita ni nak period rasa mual je. Apa apa pun tahniah awak 😍

Mulut org sis... Tutup telinga je la... Sy pun penah lalui tu... Awal2 kawin hormon berubah... Period lambat... Makan byk... Mula la org skeliling tanya... Da ada isi ke... Lama2 terusik gak hati bila kita x prgnant2 lg... Tp diri sdiri lg tau kan mcm ne idop kita...org luar mana tau apa jd dlm rumah kita... Kita merancang ke... X ke...

5y trước

Dasyat btul sminggu kawin dah tnya... Inai pun xhilang lg... Kang btol2 lekat awl... Dok bahan ckp anak luar nikah lak.... Sbb sblm ni ada gak tgk org post.. Dia down prgnant awl sbb org ckp luar nikah pulak... Padahal kira dr 1st period

Biasa la tu sis..sya pun mcm tu,trasa Dan sllu mgadu dkt husband.. husband yg sllu bgi smngt Dan ckap belum Ada rezeki..nk buat mcm mn.. syukur alhmdllh Saya dah pregnant lps 9 bulan khwn..

5y trước

Terima kasih sis.Kdg2 rsa mlas nk p knduri sbb mls nk dgr soalan2 mcm tu,mn lgi cousin br khwn trs mlkat..trasa hbs kna ckp mcm tu..hnya snyum Dan ckp blm Ada rezeki lgi tpi dlm hati nk mnggis.

Betol sangat.. Bila jumpa sesiapa je mesti akan tanya dah lekat ke.? Sampai ada yang pegang perot lagi tanya dah pregnant ke.? Stress!

5y trước

Aah... Sy baru2 kahwin dlu... Teman mak g kduri kawin anak kwn2 dia... Tiba2 laju je tgn mkcik2 tu pegang perut... Terus letak beg tutup perut lepas tu... Seram btol

Pernah sorg makcik ni tnya. "Eh lama dah kan kahwin, xde anak lg ke?" Saya baru kahwin nk masuk 2bulan time tu. Sabo je la 🥴

5y trước

Hahahaha eeeee geram je. Saya masa tu baru seminggu je kawin. Saya ke kedai orang dah tanya “dah sangkut ke” eeeee geram je

Biasa la tu normal smua org akn kena dgn soalan mcm tu .snyum je la kdg trasa tp mls nk lyn abaikn

5y trước

Terimaaa kasih 🥰

Sabar sis. Biasalah mulut orang. Macam takde soalan lain dah yg nak ditanya

5y trước

Huhuhu betul tu

Enjoy the moments sis..nanti dah ade anak tak dapat tido lena😁

5y trước

Hehehee betul juga tuu

Peduli kan ajeee . Mulut bawang biasa lahhh 🤣🤣🤣 .

5y trước

Buat tatau ajee . Makin di layan kang makin menjadi . Saye kalau ade bawang yg ngate lebih2 saye balas jee balik . Kdg tu geram jugak . Saye dulu baru 3 bulan kawen memacam org cakap , tak subur laa , mandul laa . Haishhh . Kalo ikutkan nk je cili2 si bawang tu . Tapi kite sabo jee . Setahun saye kawen baru ade rezeki .

Samalah kita... sy jawab...doa²kan la eh..

5y trước

Saya mampu senyum tunduk je