Baby 3 Bulan tidur awal.

Elok ke bayi 3 Bulan tidur malam start dari pukul 8? Bayi sy kadang² tidur 8.30. bangun pkl 12, 3pagi, 5pagi untuk menyusu.. dia bangun pagi sekitar pukul 6/7 pagi. 8.30 pagi dia mengantuk lagi 😂😂😂

2 Các câu trả lời

normal je awak. sama mcm anak2 sy. pukul 8mlm mmg tido. akan berjaga hanya utk minum susu kemudian tido semula. cuma auto bangun awal [email protected]. xtido dh smpi pukul 10pg pula utk nap.

bagus la tu tdo mlm. anak sye 3bulan tdo pkul 630 ptg sampai pagi esok. xyah nk berjaga malam la jadi panda la. sye pon xde mslh x ckup tdo ke sakit kepala ke ape ke.