Nak tanya. Lepas habis pantang boleh minum nescafe tak? Craving...

Effect tak kat baby kalau baby menyusu badan.

3 Các câu trả lời

masa dlm pantang pon boleh minum awak. xde mslh. cuma berpada2. ibu hamil & menyusu boleh minum berkafien cuma berlimit iaitu 150-300mg sehari bersamaan 3cawan kecik expresso tu. mcm sy minum je msa sy hamil, dlm pntg dn selepas pntg. alhamdulillah baby okay je.

1y trước

hee. boleh minum cuma berpada2 okay. mcm sy selain consume milkbooster. coffee juga milkbooster sy. bila sy minum sy jadi happy. production susu sy pon jadi byk dn pekat🥰

minum jela. sye mnum je ari tu bby elok je lena tido dia.

1y trước

thank you.

kalau risau, boleh minum lepas saja menyusu