Rase takut dan nervous

Due saye dah dekat tetibe rase takut pulak nak bersalin 🥹 Ade ibu2 yang rase same macam saye tak ? Macam mane korang handle rase takut tu ?

36 Các câu trả lời

saya pon rasa takut walaupon ini anak kedua jarak xjauh 2 tahun due bulan 9 ni . Saya tanam dekat diri saya pape jadi Allah ada bykkn doa dan zikir padaNyaa kita semua ibu2 yang kuat

saya due bulan 12..takut juga walaupun anak ke tiga..jarak da 8thun..jadi mcm anak sulong balik rasanya..tadi tiba2 plak perut mengeras..terus nervous..

Sy tukar perasaan takut tu pada tak sabar nak jumpa baby. Janji baby dapat lahir dengan mudah dan selamat. Itu dah cukup bagi sy

Sye waktu nak bersalin exited sangat sbb nk sangt bby kluar cpt..sampai hospital sye punya takut hilang .😂😂

saya pon takut due sya 1/10 tpi mntk² laa sblum due..rsa tkot sgt rmai dok tnya pnglman kwn²..due awak bila?

Saya pun due seminggu lagi awal Bulan 9 ,perasaan takut tu ad,nerves pun ad,walaupun ank no.2 😅

Inni tawakkaltu 'Alal hayyil ladzi laa yamuut Wa la hawla wa laa quwatta illa billahil 'Aliyil 'adzim

bnyk zikir sis. semoga dipermudahkan urusan sis n bby. selamatkan ibu dn ank yaallah.

Jgn pk ase takut atau perasaan negative.. pk nk setel je n pk nk tgk baby je..

sy yg due bulan 12 pon rse berdebar kalau fikir2 dah nak dekat tarikh nye ..