39 minggu 2 hari

Due saya ahad @ 2/7 tapi selalu rasa sakit bawah perut dan senggugut kejap2 lepas tu hilang. Sekarang saya kerap rasa mengantuk je. Kalau boleh sepanjang hari nak tidur. Doakan saya tak overdue. Mama tak sabar nak jumpa baby ni🤗🤗

4 Các câu trả lời

moga dipermudahkan urusan awak… sy pon sama asik rasa ngntuk je.. sgugut pon rasa light2 takde rase sakit sgt pon. sy lg 2 hari due.. tktahu nk buat ape dh nk bg dia klua… mcm2 dh buat.. tkut overdue..

1y trước

moga dipermudahkan urusan awk…

Sy 4/7 sis😅.. semoga kita tak overdue.. kerap keras perut tapi tak sakit lagi.. dan yaa nak tido sepanjang hari..

1y trước

alhamdulillah saya overdue 2 hari

sy pn kerap ase ngantuk tp msalahnye due sy lmbt lg 25/7.. buat keja skit je pn dh mengah truk.. tu bru 36w 5d.

1y trước

amalkan senaman dan latih pernafasan ye mommy. boleh amalkan makan bendi jugak untuk mudah bersalin

mg dpmudahkan segalanya amiin

1y trước

sm2🫰🏻