Paksa bersalin

Due saya 26/3 tp hari ni sy dah kena paksa bersalin . Patutnya pagi td dah kena admit ward tp sy tk pergi lagi sbb takut 🥲🥲🥲🥲🥲

2 Các câu trả lời

baby tak membesar ikut umur tu namanya IUGR, kena paksa keluar sebab supply dari uri ke baby tak lancar, kata mudah baby awak tak dapat cukup nutrient, tu sebab kena bawa keluar 37 weeks supaya boleh membesar di luar minum susu. tindakan taknak pergi hosp ni sangat risiko tinggi untuk baby. kalau saya tak berani, saya lagi takut baby jadi apa2 kat dalam dari takut sakit bersalin induce. baik awak ke hosp esok jugak sebelum jadi apa2.

7mo trước

semoga dipermudahkan insyaAllah

Paksa bersalin sebab apa sis? Better pergi ja sis nanti jadi apa2 bawa masalah jugak… Benda boleh tanya n slowtalk dengan doctor… apa yang doctor buat semua untuk kebaikan n keselamatan ibu dan baby…

7mo trước

sy pon macam tu , beby xsmpai target berat yang depa nak , mmg akan paksa berslin awal . sy baru 34 week pon tiap2 minggu kena jumpa pakar tgk keadaan beby, kalau berat turun jgk terpaksa kenaa bersalin awal due .. rasa takut plak ..